Kine ja.

Jag är kass på att blogg, men det är alldeles för soligt för att jag skall kunna sitta inne med datorn och jag är alldeles för rastlös. I dag bjuder inte dagen på så mycket, en tripp till blnge för att inhandla en klänning sen skall jag faktiskt på musikal ikväll vilket kommer bli roligt. Min kära vänn Anna medverkar i musikalen, så jag Patrik och Thereze skall dit. Blng trippen kommer äga rum fram runt kl 14 och iannan dess skall jag hänga tvätt och göra mat vilket bara tar 30 min, så nu vet jag inte vad jag skall spendera resten av dagen med att göra, plugga funktionell svensk grammatik kanske? kan inte säga att det locka precis, men det måste göras eller hur?
Sen har jag världens beslutsångest om hur jag skall göra. Sommarlov en stund eller sommarlov två veckor där och två veckor här? jag vet inte, det visar sig. För stunden är jag bara väldigt less.
Förresten skall jag inhandla en klänning i dag, det kommer bli skoj, förutom att resten av Ludvika verkar skall köpa sammlika men det är i alle fall inte mitt problem.
Det händer inte så mycket just nu, men jag verkar ändå vara väldigt upptagen på nått konstigt vänster. Och det har ingenting med ljudböckerna att göra, de är nästan klara jag väntar bara på ett grymt intro och lite bakgrundsmusik från band in the box som är kompad av en rätt så rolig apälskande tjej, vilket borde vara på ingång eller?
Imorn skall jag till Falun, och för stunden så är det faktiskt helt okej att vara i skolan. Det känns inte så drygt att åka som det brukar att göra ibland. Ingenting käss drygt faktiskt, förutom beslutsångesten. Jag tror att lite älskade vänner och en mycket underbar Patrik har lite fingrar med i spelet och gör det mesta väldigt enkelt.
Nej nu skall det grejas.

-enjoy!

tuben

Jag är sämst på att plugga, det blir alltid söndag kväll och stress plugg. Men hur lätt är det att sitta vid datorn när det är sol ute liksom? och om jag väl sitter vid datorn läser jag i alle fall bara massa bloggar och gör onödiga saker. Skärpning. Den här var dock rolig:  http://www.youtube.com/watch?v=fJxxvsXzPT4 hahaha... Sjukt mycket kul man kan hitta på youtube,om man inte har bättre för sig. Vilket jag har men det verkar jag inte förstå.
Gårdagen var skit rolig, och jag har ont i käkarna i dag pga allt skratt vilket man kanske inte borde gnälla om direkt.
Just ja, ljudböcker var det, undrar när jag skall ta tag i det, skicka en offert nån? eller gör inte det för jag är världens segaste för stunden tror jag.
Nej söndag kväll it is, som tur är kommer Patrik hem i dag, det har varit världens längsta helg tror jag.
Nu skall jag duscha, sen kanske plugga? hoppas jag är hurtig bara.

enjoy!

Mina favvisar:) och tummen upp för mobilkamera........

snabbt

Gah va den här veckan har gått snabbt, kanske beror det på fint väder och mycket att göra, men det är skoj så det spelar inge roll. I helgen gjordes det inte så mycket, jag var med Patrik ¨på cross och tog det lungt på kvällarna för har varit så himla trött vilket är tråkigt. men det blir bättre det med, ett par sovmorgnar och en kopp kaffe mer än vanligt så var det löst. Men det har hunnits med mycket så det känns riktigt skönt. Helgen bjuder på jobb och kanske lite grill mat på altan, Patrik tänker åka bort, så jag och plysche blir själva, hur nu det skall gå:)
Nej nu skall jag plugga lite, om itne solen kanske lockar mer om en stund....

Enjoy!

3 ggr om dagen? kanske inte

Nu har det varit påskmiddag hos Patriks föräldrar och jag tycker numera om Janssons frestelse, tummen upp om facebook visar om man gillar. Nu blire dusch och kväll, Plysche är förresten super duktig, och det var knappt en kotte på jobbet i dag, tummen upp igen. Glad påsk!

enjoy

Kycklingtider

Nu har jag och Patrik fått våran misse katt, eller han fick den av mig när han fyllde år men eftersom den är så söt så är det mammas misse också, bara den inte bajsar, spyr inne,rivs och allt sånt där, då är det pappas katt allt. Mysig är den i alle fall men en riktig fegis, det kanske är för att det är kycklingtider? vi säger så. Katten har självklart ett namn och den heter Plysche och är hela 3 år och har en rumpa lika bred som, ja jag vet inte vad. Men nu har i alle fall inte jag den största rumpan här hemma och kan sluta gnälla över det, inte för att jag bryr mig så mycket men ändå:) Missen är i alle fall mammas lilla älskling. Sen blev det påsk "ledigt" eller ja man gå inte skolan för det är helg men man har tillräckligt att göra ändå, men det kommer som allt annat att bli ett måndagsproblem. I dag bjuder sibylla mig på jobb, och lika så imorn och på måndag, där åkte min lediga helg. Påskafton och påskdagen bjuder på cross åkning förövrigt, tmen jag får aldrig veta vart så det blir väl spännande som med allt annat, vore det så tokigt med en ledig hemma dag ibland? ja det vore alldeles för tokigt, vad skulle man göra då liksom!? Lördag bjuder kanske på en påsktur på solo också om det går för sig, vilket det helt säkert kommer att göra. Det kommer bli roligt, det var länge sedan senast.
Dagen i dag bjuder på lite ljudboksinspelning kanske, lite städ, lite packande och lite jobbande. Kanske dags att sätta igång.
 
Det här gjorde jag förra påsken, nästan.

enjoy!

Cross och IKEA

I dag har vi gjort lite av varje, Patrik fick åka cross och jag fick handla på ikea, inte dårligt.
Dock så är vädret så hinmla underbart fint att det känns pissigt att sitta i bilen men man kan inte få allt, har ju spenderat hela förmiddagen ute i alle fall.
Vi har varit på Arlanda och kört cross och jag har fått lära mig att en cross banan är ett riktgit smultronställe. Kul för mig inte lika roligt för Patrik, men skoj att retas lite i alle fall:) Jag åker ju faktiskt hem med Patrik;)
Ikea blev dyrt, som det alltid blir men det är väl värt det också, man väljer ju faktiskt själv. Patrik tyckte ikea var riktigt roligt, och han älskar när jag blir irriterad, eller så ljög jag nyss. Men om man ser tillbaka på det så är det kul, vilket det oftast är när man ser tillbaka på saker. Nu är vi på väg mot Ludvika för Arlanda dög inte så vi skall inte åka där imorn utan i Arboga i stället, och eftersom Ludvika nästan blir på vägen så kan vi lika så gärna sova hemma och åka imorgon bitti.
Nej nu är jag nöjd med dagen, jag får tom åka hem med en snygg cross åkare.


enjoy!


Puha!

Ibland finns det stunder när man bara känner för att vara irriterad,självom det är helt onödigt. Men när dert krångöar hela tiden så är det svårt att vara annat, och irritation smittar av sig. Tur att det är kväll och man får sova snart så kan man vakna imorn och vara glad om man har tur:)
Är för stunden i sthlm, Patrik skall åka cross imorn och jag skall glo. Hoppas på fint väder! :D
Nej nu blir det kvällen, tur att vi bor på onkel Lars gård så det är nära till huset in case of mer strul vilket verkar vara månadens grej.
Sluta retas med mig, jag blir snart sur.


enjoy!

April April

I dag har det bjudits på härliga vårkänslor, det är galet va glad man bli av lite bättre väder. Jag har varit lite effektiv i dag och sytt en dyna med mamma Ann, vilket var något nytt, jag brukar inte sy men det blev bra :) Sen har jag varit med Patrik i Gonäs och tvättat hans bil invändigt medans han dragit el och kämpat. Så himla skönt att vara ute.
Och det bästa med allt var ju att jag började dagen med åretsf örsta MJUKGLASS. smarrigt värre!
Helgen bjuder på en tripp till skåne igen, och det längtar jag super mycket till.
Patriks kalas i går blev lyckat också, och på måndag kommer det en liten missekatt till Patrik vilket kommer bli supermysigt.
Förövrigt har jag blivit super dårlig på att höra av mig, vilket gör att jag måste skärpa til mig, och det på stört.
Nej nu blir det en dusch sen sängen för min del, har lite pyssel att göra imorn.
och jag har än inte blivit lurad;) hihi..Eller vad jag vet iaf!

-enjoy

RSS 2.0