Update

Nu har jag varit dårlig på att skriva här, måste skärpa mig så att Emmie har något att göra,haha.
Helgen var i alle fall jätte skönt. jobbade fredag lördag sen lördag kväll blev det lite vin och trevligt sällskap, dock ingen utgång för min del. Vilket var lika bra, jag var nog lite för törstig för att gå ut så skönt att jag höll mig i kragen och gick hem och la mig. Sen blev det söndag då jag vaknade och var pigg och glad, förutom att mina ben vek sig när jag klev ut ur sängen så jag fick ligga på golvet ett tag, det var inte skönt och super kostigt. Men det gick över. Sen gjorde jag och Patrik lite mackor och varmchocklad som vi fyllde termosen med, sen tog vi en skotertur ut i snövädret.  Vilket var roligt med lite kallt efter ett tag. Patrik bestämmde sig tydligen för att bli en träkramare mitt i allt också och jag hamnade i snön. Men det var givande det med. Veckan så långt har bjudit på skola och plugg och pytte lite jobb i dag, sisådär en timme bara, träffat Linus har jag gjort också, jag skulle vara schysst och låna ut mina skidglasögon men jag hittade inte på de...Så det var en dårligt deal. 
Kvällen idag bjuder dock på middag med mina kära tjejer vilket kommer bli riktigt skoj. Nu tror jag att Soffan hämtar mig om en timmes tid så det är väl dags att greja till sig lite.  

Enjoy!
snart kommer våren:P


Superfredagen, nästan.

Igår blev det en lång dag, med en miljon super stars tror jag, eller nästan iaf. Men det blir en fin lön nästa månad så det är värt det. i dag blev det en förmiddagspromenad med Hjortan sen blev det till att plugga lite, så kom P med lite lunch:)
resten av dagen bjuder på att jobba. Och i dag är det sibylla kebab kampanj, så 15minuter en kvart mina vänner.
Mammsen är "utflugen" för helgen och det är skönt, inget illa menat. Men tack för lite ensamhet ibland.
Nej nu skall jag dra mig.


Enjoy!


Keeping it up

Dagen i går blev inte som planerad riktitg, jag gjorde i princip ingenting av det jag skulle men ibland kan det bli så också. Och ibland är det skönt.
I dag blire jobb 13-22.15, det blir en lång dag med många hamburgare som skall vändas. Men jag har inte så mycket bättre för mig i alle fall, jag kanske borde ta tag i skolan och mitt sago problem, men jag har väl hela helgen på mig. noll självdisciplin för stunden. Men id ag är det torsdag, och det betyder en dag kvar till helgen, eller ja en och en halv klockan är väl inte så mycket än. Men som vanligt har jag varit uppe med tuppen(nästan) så halva dagen har redan gått känns det som och ingen nytta har jag gjort. Jag har dock hittad masas super gammla bilder och super gammal musik, vilket var en fröjd för både ögat och örat på morgonkvisten.


Enjoy!


Kärlek är ett spel där någon alltid fuskar.


Kanske

Jag tänkte kanske blogga lite igen, bara för att dagarna börjar bli så himla låååånga och emmie gnäller jämt om att jag har tagit bort min blogg. Det kanske blir en ny blogg, eller det kanske bara blir såhär, men då har jag försökt iaf.
I dag har jag städat, jag har faktiskt plockat upp saker som har legat i högar ända sen jag flyttade  från smedjebacken,vilket börjar bli ett bra tag sen så det var dags nu kände jag. inte för att det har varit jobbigt, utan bara för att jag är lat, speciellt när det gäller att städa det här rummet, som är trångt och inte har plats till mina grejer riktigt.
Snart skall jag hämta p på jobbet, det blir skoj, jag trivs med sällskapet, sen blire en prommis med sandra mot kvällningen.

For you my love;)

Enjoy!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0