söndagsbloggaren

ja det är jag det, lite action på det här stället. Men det kanske blir mer och det kanske inte blir det. Veckan har varit lååååång med redovisningar, jobb och massor och jag trodde aldrig den skulle ta slut, men nu är det söndag och en dag till på jobbet sen blir det lugnare äntligen!
På tisdag fyller Patrik år, och jag har beslutsångest, Help?
Nu skall jag täa lite sen dra mig till sibylla, det är jag och Sandra som kör förmidaggen vilket kommer bli skoj:)

jag håller tummarna!

-Enjoy

Lyckat

Helgens överraskningsfest för pappa i Norge var super lyckad, han hade inte en aning och fick en liten tår när han klev in på restaurangen och alla vi stog upp och sjöng. Det var iaf toppen och vara i Norge en sväng, men jag har faktistk saknat. Men nu är jag back in Ludvika igen för denna gång.
Nu blire wipeout sen Beck.

Enjoy!

plugga?

Jag har tentaångest.. Jag borde verkligen ta tag i det och plugga och bli klar, men i stället ligger jag och kollar i taket, lyssnar på Nästa dag och saknar och längtar..
Ge mig motivation..nån?

Seg startad

Jag vet jag är kass på att blogga, (förlåt). det kanske blir bättre, eller det kanske inte blir det. Det har hänt mycket på senaste men inte så mycket att skriva om och tiden vid datorn har varit lite, vilket är skönt. Nu sitter jag dock i skåne närmare bestämt Kristianstad. jag är här med Patrik, som tränar cross, och det är vår och inte alls så kallt, vilket är helt underbart!! Men efter helgen tar det slut och vi skall hem till snön igen. Tyvärr.
jag var på bio här om dagen och såg Män som hatar kvinnor, och jag tyckte den var riktigt bra, jag är en sånn som redan läst böckerna och visste hur slutet var. Och filmer brukar alltid visa sig att bli dårligare än böckerna, men jag tycker absolut att de har lyckats med den här filmen, och jag hoppas verkligen att det kommer två filmer till. Eftersom böckerna är en triologi, så borde väl filmerna också bli det, eller hoppas man för mycket då?
Annrs har jag gästat underbar igen med mina härliga jobbarkompisar och ätit god mat, och jag har också jobbat dryga dagar, men det klirrar fint i kassan så man skall inte klaga:)
Vad som väntar framöver är inte lika roligt dock, fram till onsdag kommer jag sitta med en hemtenta som inte alls känns bra, skolan är bara rörig för stunden och det skall ändras och donas hela tiden, och allt skall helst ligga på samma gång. Sen på onsdag kommer det bli en superförändring, vilket känns konstigt men ändå helt okej än så länge.
Nej nu skall jag fortsätta att reflektera och diskutera så jag kommer någon vart med tentan, gäller att passa på medans Patrik skruvar lite, sen blir det en roadtrip för att se sig lite omkring här i krokarna! So long. Och Emmie, jag försöker faktsikt! ;)

Enjoy!

Häng apa...

onsdagens middag var verkligen super rolig! Det var överraskande god mat och skittrevligt sällskap. Resten av veckan bjöd inte på mycket,skola i torsdags sen har jag jobbat kväll fredag och lördag och skulle egentligen gjort det idag också, men jag är sjuk och tycker synd om mig själv. Jag kikade dock på vasaloppet i morse annars har jag sovit resten av dagen, jag är helt slut... Hoppas det går över fort.

Enjoy!

RSS 2.0