Varje ord kan klappas

Så är det, klappa stavelser är ett mycket välkänt uttryck som återkommer sisådär minst en gång i veckan. Och detta har jag spekulerat i en massor, jag har nog själv aldrig gjrot det kom jag fram till, men det verkar väldigt populärt jag kanske kan lära mig bättre svenska, en klapp för varje nominalfras jag prickar in? Eller snarare en klapp på axeln för varje, det finns ingen som helst risk att min axel skulle gå ur led i alle fall, sätta nominalfraser är kanske inte min grej. Men sätta häck däremot det är jag duktigt på, detta utövades nämligen i går, häck sättandet altså, 120 plantor sitter nu så fint runt huset, trevligt värre.
i dag har det varit en givande dag i skolan, OM jag hänger med, jajjamänsann, frågan är? .....
Jag har fått skrattat lite men jag vet inte om jag blev så mycket klokare, men nu skall det i alle fall bara eller bara och bara, men analyseras skall det göras, som med allt annat man gör i skolan. Analysera mera, JA!
Jag har en skolbok som heter Funktionell Svensk Grammatik, som jag inte vidare har kommit så långt i. Men jag har i alle fall läst på framsidan där det står "Orden bara kommer. Det händer tom att vi först efteråt med förfäran hör vad vi faktiskt har sagt." Det stämmer bra in med att tankarna springer efter, synd bara att de adrig hinner ifatt. jag kanske inte skall läsa mer i min bok.
Jag har haft en givande vecka, med fotbollsmatch och ikea shoppande. Kalla mig Kine `keeper´ om du vill, jag var grym! Eller grymt snäll i alle fall, gav ju faktiskt 4 mål till morståndarlaget, och glada blev de, veckans goda gärning.
nej nu skall jag glo på föreläsning sen skall jag och rulla boll.


Enjoy


RSS 2.0